ozone-clean.hu

E-mail: info@ozone-clean.hu
Tel: 06 (70) 281 6053

E-mail: info@ozone-clean.hu

Tel: 06 30 12 66 455

TISZTA OTTHON VEGYSZER NÉLKÜL

FERTŐTLENÍTÉSÉT BÍZZA RÁNK OTTHONA VEGYSZERMENTES

SZOLGÁLTATÁSAINK

Budaörs vonzáskörzetében díjtalan kiszállással állunk ügyfeleink rendelkezésére

Budaörs    Törökbálint    Érd    Budakeszi    Biatorbágy    Páty    Telki    Herceghalom    Zsámbék

A kijárási korlátozás ideje alatt, akár az esti órákban is felár nélkül teljesítjük megrendeléseiket

Fertőtlenítés

Az ózon a második legerősebb fertőtlenítő hatású gáz. A klórral és más rendkívül reaktív, esetleg maró hatású, veszélyes szerekkel szemben azonban az ózon erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően megfelelő körültekintés és szakismeret mellett megbízhatóan és biztonságosan alkalmazható a legtöbb kórokozó, baktérium, vírus elpusztítására és a kezelést követően nem marad hátra semmilyen ártalmas, esetleg mérgező vegyület, melléktermék, nem ivódik a bútorokba, sem a falakba, textilekbe.

Egy átlagos méretű lakásban a fertőtlenítésre használt ózon gyorsan, megfelelő szellőztetéssel, ventillációval segítve kevesebb mint egy óra alatt lebomlik illetve kiszellőzik, friss, tiszta levegőt kórokozóktól mentes környezetet hagyva maga után.

Penészírtás

A tél beköszöntével, a nem megfelelően szigetelt épületek, lakások, irodák falain, a födémen, bútorok mögött, vagy egy beázást követően könnyen felüti fejét a penész.

Ha egyszer megjelent, kiirtása rendkívül nehéz, hosszadalmas folyamat. Rendszerint penészölő, gombaölő szerek használatával kezdünk neki, de a kezelt területen illetve a helyiségek más részein is rövid idő elteltével újból megjelenik. A végleges megoldás érdekében a kiváltó okot / okokat kell megszüntetni, és ezzel együtt a már megtelepedett, de sokszor nem látható penészgombát és spóráit is ki kell írtani. Erre is hatékony megoldást nyújt az ózonos kezelés.

A kiváltó okok megszüntetése – pl. az épület külső hőszigetelése, a páratartalom csökkentése érdekében utólagos szellőztető rendszer 

kiépítése aránytalanul nagy beruházást jelenthet és annak kivitelezése is sokszor csak a probléma megjelenése után hónapokkal valósulhat meg, addig azonban a penész továbbra is jelen van és károsítja az ott élők egészségét. A rendszeres vegyszeres kezelés hatékonysága igen alacsony és az alkalmazott szerek is egészségkárosító hatásúak lehetnek, használatuk sok kényelmetlenséggel jár. Az ózonos kezelés segítségével elkerülhetjük a vegyszerek használatát és azok hosszabb távú esetleges káros mellékhatásait.
Az ózon elpusztítja a penészgombák spóráit, megszünteti a penészedést és hosszú időre biztosítja a penészmentes környezetet. Ha a kiváltó okot nem tudjuk megszüntetni (pl. épület szigetelése), a kezelést időszakosan újból elvégezve tartósan biztosíthatjuk, hogy a penész ne térjen vissza.

Szagtalanítás

A levegőben lévő és a bútorokba, textilekbe ivódott kellemetlen, dohos szag, cigarettafüst eltávolításának leghatékonyabb módja az ózonos kezelés. Elpusztít minden mikrobát, molekulát melyek a rossz szagok forrását jelentik, így a légfrissítő és textil felfrissítő sprayk-el, permetekkel szemben nem csak elfedi a rossz szagokat, hanem azok okát szüntetni meg.

A lakás, iroda, üzlethelyiség, autó utastere vagy teherautó rakterének teljes szagtalanítására a leghatékonyabb és leggyorsabb módszer az ózongenerátoros fertőtlenítés. Nem csupán a szagokat semlegesíti, de az esetleg jelen lévő kórokozókat, penészt is elpusztítja.

Dohányfüsttel erősen szennyezett helyiségek, vagy egy lakástűz után megmaradó égett, füstszag, nehezen vagy egyáltalán ki nem szellőző, a falakba, padlóba ivódott különböző forrásból származó szagok – pl. beázás utáni doh, szennyvíz, szerves anyagok bomlásából eredő szagok – kezelésére kényelmes, gyors és költséghatékony megoldást nyújtunk.

Szükség esetén nagy teljesítményű ventilátorral segítjük a lakás átszellőzését, majd az ózonos kezelést követően az ózon kiszellőzését.

Klíma fertőtlenítés

Lakás- és autóklíma fertőtlenítése, az egészségre káros és kellemetlen szagot okozó penész elpusztításával.