ozone-clean.hu

E-mail: info@ozone-clean.hu
Tel: 06 (70) 281 6053

E-mail: info@ozone-clean.hu

Tel: 06 30 12 66 455

TISZTA OTTHON VEGYSZER NÉLKÜL

FERTŐTLENÍTÉSÉT BÍZZA RÁNK OTTHONA VEGYSZERMENTES

SZOLGÁLTATÁSAINK

Budaörs vonzáskörzetében díjtalan kiszállással állunk ügyfeleink rendelkezésére

Budaörs    Törökbálint    Érd    Budakeszi    Biatorbágy    Páty    Telki    Budajenő    Herceghalom    Zsámbék

Fertőtlenítés

Az ózon a második legerősebb fertőtlenítő hatású gáz. A klórral és más rendkívül reaktív, esetleg maró hatású, veszélyes szerekkel szemben azonban az ózon erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően megfelelő körültekintés és szakismeret mellett megbízhatóan és biztonságosan alkalmazható a legtöbb kórokozó, baktérium, vírus elpusztítására és a kezelést követően nem marad hátra semmilyen ártalmas, esetleg mérgező vegyület, melléktermék, nem ivódik a bútorokba, sem a falakba, textilekbe.

Egy átlagos méretű lakásban a fertőtlenítésre használt ózon gyorsan, megfelelő szellőztetéssel, ventillációval segítve kevesebb mint egy óra alatt lebomlik illetve kiszellőzik, friss, tiszta levegőt kórokozóktól mentes környezetet hagyva maga után.

Penészírtás

A tél beköszöntével, a nem megfelelően szigetelt épületek, lakások, irodák falain, a födémen, bútorok mögött, vagy egy beázást követően könnyen felüti fejét a penész.

Ha egyszer megjelent, kiirtása rendkívül nehéz, hosszadalmas folyamat. Rendszerint penészölő, gombaölő szerek használatával kezdünk neki, de a kezelt területen illetve a helyiségek más részein is rövid idő elteltével újból megjelenik. A végleges megoldás érdekében a kiváltó okot / okokat kell megszüntetni, és ezzel együtt a már megtelepedett, de sokszor nem látható penészgombát és spóráit is ki kell írtani. Erre is hatékony megoldást nyújt az ózonos kezelés.

A kiváltó okok megszüntetése – pl. az épület külső hőszigetelése, a páratartalom csökkentése érdekében utólagos szellőztető rendszer 

kiépítése aránytalanul nagy beruházást jelenthet és annak kivitelezése is sokszor csak a probléma megjelenése után hónapokkal valósulhat meg, addig azonban a penész továbbra is jelen van és károsítja az ott élők egészségét. A rendszeres vegyszeres kezelés hatékonysága igen alacsony és az alkalmazott szerek is egészségkárosító hatásúak lehetnek, használatuk sok kényelmetlenséggel jár. Az ózonos kezelés segítségével elkerülhetjük a vegyszerek használatát és azok hosszabb távú esetleges káros mellékhatásait.
Az ózon elpusztítja a penészgombák spóráit, megszünteti a penészedést és hosszú időre biztosítja a penészmentes környezetet. Ha a kiváltó okot nem tudjuk megszüntetni (pl. épület szigetelése), a kezelést időszakosan újból elvégezve tartósan biztosíthatjuk, hogy a penész ne térjen vissza.

Szagtalanítás

A levegőben lévő és a bútorokba, textilekbe ivódott kellemetlen, dohos szag, cigarettafüst eltávolításának leghatékonyabb módja az ózonos kezelés. Elpusztít minden mikrobát, molekulát melyek a rossz szagok forrását jelentik, így a légfrissítő és textil felfrissítő sprayk-el, permetekkel szemben nem csak elfedi a rossz szagokat, hanem azok okát szüntetni meg.

A lakás, iroda, üzlethelyiség, autó utastere vagy teherautó rakterének teljes szagtalanítására a leghatékonyabb és leggyorsabb módszer az ózongenerátoros fertőtlenítés. Nem csupán a szagokat semlegesíti, de az esetleg jelen lévő kórokozókat, penészt is elpusztítja.

Dohányfüsttel erősen szennyezett helyiségek, vagy egy lakástűz után megmaradó égett, füstszag, nehezen vagy egyáltalán ki nem szellőző, a falakba, padlóba ivódott különböző forrásból származó szagok – pl. beázás utáni doh, szennyvíz, szerves anyagok bomlásából eredő szagok – kezelésére kényelmes, gyors és költséghatékony megoldást nyújtunk.

Szükség esetén nagy teljesítményű ventilátorral segítjük a lakás átszellőzését, majd az ózonos kezelést követően az ózon kiszellőzését.


Klíma fertőtlenítés

Mind a lakásban, mind az autóban található klímaberendezés működése során lecsapódó nedvesség remek táptalajul szolgál az egészségre ártalas penészgombák és baktérimuok elszaporodásának. Megjelenésüket legtöbbször kellemetlen, áporodott szag is kíséri.

Az ózongáz segítségével elkpusztítjuk a megtelepedett penész- és baktériumtelepeket, megszüntetve a kellemetlen szag forrását.