ozone-clean.hu

E-mail: info@ozone-clean.hu
Tel: 06 (70) 281 6053

E-mail: info@ozone-clean.hu

Tel: 06 30 12 66 455

TISZTA OTTHON VEGYSZER NÉLKÜL

RÓLUNK

Lakások, irodák, kereskedelmi szálláshelyek, kisebb ipari ingatlanok, közüzemek ózonos technológiával történő fertőtlenítésével, penészmentesítésével, autó- és lakás klímák fertőtlenítésével foglalkozunk.

Néhány éve, egy régi kő- és vályog falazatú ház felújítása után szembesültem a sokakat érintő penészedés problémájával. Számos módszert kipróbáltam de a penész minden alkalommal újra megjelent. A lakás hőszigetelése bár javította a komfortérzetet, ez sem jelentett végleges megoldást.
2019-ben fedeztem fel az ózonos technológiát, ígéretesnek tűnt így kipróbáltam. A sok rossz korábbi tapasztalata penész kiírtására szkeptikussá tett, de az eredmény meghaladta várakozásaimat. Az előzőleg a penésztől megtisztított falakon a kezeléseket követően drasztikusan csökkent az újra fertőződés és járulékos hatásként az addig nehéz dohos levegőjű lakásba friss, tiszta illat költözött.

A hatékony ózonos kezeléshez biztosítani kell a megfelelő környezetet, hogy maximálisan kifejthesse fertőtlenítő hatását. Bár gyorsan, nyom nélkül lebomló gáz, használat szakismeretet, elővigyázatosságot igényel. A fertőtlenítés során az ózongáznak a kezelt helyiségekben el kell érnie a megfelelő koncentrációt, majd gondoskodni kell a teljes kiszellőztetésről, hogy a helyiségek a lehető legrövidebb időn belül újra biztonságosan használhatóak legyenek.

A megfelelő eszközökkel és szakismerettel rendelkezünk a kezelés biztonságos elvégzéséhez.